SEO


SEO

Der er kamp om placeringerne på Google

Derfor er det vigtigt at din hjemmeside er synlig på Google, så dine kunder kan finde dig. Når dine kunder søger information på Google så skal din hjemmeside komme frem. Dette kaldes søgemaskineoptimering.

Hos Surf-IT har medarbejderne mange års erfaring med at lave søgemaskineoptimering af hjemmesider (SEO) og vi kan også hjælpe dig og din virksomhed. Så dine kunder kan finde dig på Google.

Kontakt os her, for et uforpligtende tilbud.

Vi samarbejder med de bedste SEO konsulenter

Med op til 18 års erfaring i søgemaskineoptimering, kan man sit håndværk. Vores SEO-konsulenter har arbejdet med søgemaskineoptimering hos mange af Danmarks store virksomheder og mediehuse.

Søgemaskineoptimerede tekster har både Danmarks Radio, Berlingske Medias Rejseliv, Sol.dk, Eniro.dk, Søndagsavisens Ferieliv.dk og overnatningskæden Danhostel har haft en SEO strategi på, der var med til at holde disse store sites i toppen af søgemaskinerne. Disse strategier har vi hjulpet dem med at udføre.

Teknisk SEO er tænkt ind i de hjemmesider som Surf-IT udvikler, derfor kan vi hjælpe jer med en bedre placering i Googles søgeresultater.